Welkom op mijn netvlies.

Translate

maandag 14 november 2011

Aura's...

Je aura is het energieveld om je lichaam. Deze energie is altijd in beweging. Daardoor kun je een aura zien en voelen. Als je gezond bent, heeft je aura de vorm van een ei en strekt het zich tot zo'n drie meter buiten je lichaam uit. De vorm, de omvang, de kleuren zeggen iets over jou. Of je lichaam gezond is, of je lekker in je vel zit, of je moe bent of ergens mee zit. Hoe gezonder en spiritueler je bent, hoe sterker het licht dat van je lichaam afstraalt. 

Jou aura is uniek en heeft een zogenaamde frequentie, een uitstraling die niemand anders heeft. Met mensen die een frequentie hebben die dicht bij die van jou ligt, kun je goed opschieten. Je hebt meestal een slechte eerste indruk van iemand met een frequentie die sterk van de jouwe verschilt. Deze verstoort als het ware jouw aura. Als je in een omgeving bent met een heel andere frequentie dan die van jou, kun je je heel ongemakkelijk gaan voelen. Sommige mensen slapen daarom slecht als ze niet in hun eigen bed liggen. Dat komt doordat het bed van een ander geen aangename energie heeft. Door je te concentreren op de aura's om je heen, kun je de frequentie van jouw aura aanpassen aan de omgeving of de mensen in je buurt. 

Roken, slechte voeding en weinig lichaamsbeweging zijn niet goed voor je lijf. Niks nieuws. Maar wist je dat je aura ook last heeft van een slechte verzorging van je lichaam? Door te weinig frisse lucht, gebrek aan rust, te veel alcohol, stress en drugs verzwakt je aura. Je aura geeft immers aan hoe het met je gaat, hoe jij je voelt. Als je niet goed voor jezelf zorgt, straalt je aura die boodschap uit. Als je aura dus erg groot en sterk is, heb je veel energie en zit je lekker in je vel. Je bent gezond. Dingen van buiten hebben niet veel invloed op je. Is je aura zwak, dan kan het zijn dat je ziek bent, ergens mee zit of niet helemaal happy bent met jezelf. 

Met je vriend of vriendin een wandeling maken door het bos of over het strand is niet alleen heel romantisch, maar het is ook goed voor je aura. Zo'n dosis frisse lucht heeft namelijk een zuiverende invloed. Je hebt vast wel eens de verhalen gehoord van mensen die bomen knuffelen en je hebt er misschien wel hard om gelachen. Maar dit is eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Bomen omhelzen is gezond. Bomen hebben namelijk ook een energieveld. Door de boom te huggen, neem je die energie over. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je dan het energieveld van de boom beschadigt. De boom merkt er niets van, dus het is niet slecht voor het milieu. Heb je hoofdpijn? Ga dan 5 tot 10 minuten onder een wilg staan. Is het zo weer over. Voel je je schuldig, zoek dan een dennenboom op. Die heeft namelijk een zuiverend effect. Hij trekt negatieve emoties (vooral schuldgevoelens) it het menselijke auraveld. Niet alleen bomen hebben een goede invloed op je lijf en dus je aura, dieren ook. Het aaien van dieren verlaagt je bloeddruk. En de energie van dieren stabiliseert jouw lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele energieën. 

Je kunt ook energie ruilen met mensen. Dat doe je met alle mensen die in je buurt komen. Hoe langer en persoonlijker het contact is, hoe groter de energieruil. Met sommige mensen is het heel vermoeiend om te praten. Zij zuigen als het ware alle energie uit jouw aura. Na een gesprek met zo'n persoon ben je erg moe. Van mensen met wie je het wel goed kunt vinden, krijg je juist extra energie. Je draagt ook altijd een stukje energie van je dierbaren met je mee. Als een familielid of vriend overlijdt, krijg je een soort leeg gevoel in je lijf. Dat komt doordat je tijdens het rouwproces dat deel energie kwijtraakt. Hoe intiemer de relatie was, hoe langer het losmaken duurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten