Welkom op mijn netvlies.

Translate

vrijdag 28 oktober 2011

Nieuwetijds kinderen...

zichzelf hebben, ze doen het niet goed in groepen aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.

Net zoals bij de Indigo's en de Nieuwetijds kinderen zal het voor de ouders niet gemakkelijk worden om hiermee om te gaan , en enkel Liefde zal toegang geven tot het Bewustzijn van deze Kinderen. Ze dwingen ons letterlijk terug te keren naar de Liefde.
Ze begrijpen “des mensen onmenselijkheid tegen mensen”, oorlog, hebzucht etc. gewoonweg niet. Ze kunnen zich makkelijk totaal overweldigd voelen door dit alles.
Ze zullen zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen wanneer het leven te intens wordt, wanneer ze getraumatiseerd zijn of wanneer ze zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn. Ondanks het feit dat ze vaak rustig zijn, worden ze door anderen bewonderd en deze voelen zich tot ze aangetrokken als tot een magneet. Ze zullen diepe en blijvende verbintenissen hebben met mensen die de onvoorwaardelijke liefde bieden waarvan het Kristalkind weet dat het de enige echte Liefde is.

Ze hebben een helende kracht , nooit eerder ervaren in de menselijke soort, en de meeste kristalkinderen zullen vaak ziek zijn, omdat ze ziekten overnemen en helen . De eerste jaren zijn het zwaarst voor deze kinderen omdat ze vanuit een compleet ander (Nieuwe Denkmatrix) naar dit denken werden gebracht en ze geen aansluiting vinden bij het denken van deze wereld. Daar waar de Indigo's de ouders leren milder en begripvoller te worden, hebben de Nieuwetijds kinderen de ouders leren luisteren naar wat de kinderen te vertellen hebben over de Toekomst van de wereld , zullen de KristalKinderen de Nieuwe Wereld brengen en manifesteren.

Kristalkinderen zijn de ‘Vredestichters’ en zijn erop voorzien om leiderschap door middel van ‘het voorbeeld zijn’ op zich te nemen. Daarom kozen zij voor het attribuut van een vredevolle en zachtaardige natuur. Zij zullen niet de grenzen willen uittesten of trachten de boot te doen schommelen op de manier waarop de indigo’s dat doen maar ze kunnen wel hun mannetje staan en opkomen voor de dingen waarin ze met hart en ziel geloven. Het woord ‘passioneel’ omschrijft hun ware aard. Een passie voor het leven, de liefde, een passie voor rechtvaardigheid en fair spel, een passie voor waarheid. Dit zijn de eigenschappen die een kristalkind kenmerken.

De nadelen of gebreken van deze kinderen zijn dat zij in het geheel niet zo sterk en vasthoudend zijn noch op fysiek noch op mentaal gebied. Zij zijn zonder twijfel intelligent maar kunnen niet zo goed omgaan met psychologische aanvallen, en krimpen al helemaal samen voor fysiek geweld, hoewel, eenmaal zij zich over de grens geduwd voelen, kunnen ze zich ontpoppen tot een krachtige tegenstander.

Voordat ze geboren worden hebben ze vaak hun ouders al verteld hoe ze heten en andere vormen van directe communicatie met ze gehad. Wonderen en magie gebeuren in hun aanwezigheid – geld verschijnt, dieren zoeken ze uit, baby's lachen naar ze en genezingen vinden op natuurlijke wijze plaats. Ze zijn dusdanig empatisch dat ze weten wat een vreemde in de straat voelt.
Water is erg goed voor ze om ze te reinigen en te kalmeren – baden, douches, watervallen, fonteinen, spelen in water en zand.
Ze hebben comfortabele kleding nodig, naar hun keuze van natuurlijke vezels en kleuren. Ze hebben veel puur water nodig en vaak prefereren ze vers organisch voedsel.
Ze zullen vaak een hoog metabolisme hebben en van nature vegetariër zijn.
Ze hebben een duidelijke verbinding met hun Hoger Zelf, en maken van nature contact met hun hoogste leiding. Juist hierdoor kennen ze de waarheid van spirituele Eenheid. Het zijn natuurlijke genezers en vredestichters. Ze zijn multi getalenteerd.[/b]

Nog een linkje met ook een test voor te kijken of jezelf of je kind of iemand anders een nieuwetijdskind is:
http://www.indigokinderen.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten