Welkom op mijn netvlies.

Translate

vrijdag 10 juli 2015

Een Happy_dancing_queens schrijfseltje van mijn hart naar jou hart ♥
Veel mensen denken dat liefde "seks" is en dat dit enkel aanwezig is in "relaties". Sommige mensen moeten nog zoveel leren en voelen. 
 
Liefde is totaal anders. Liefde is alles. Dingen die samen gebeuren met jou hart. Want je hart is altijd bij je. Liefde is ook bij je als je alleen bent. Want jou liefdes magie start in jou hart, in jou
 
Als ik bijvoorbeeld straks een oudje ga bezoeken en een praatje ga slaan, is dat liefde. Want ik help die persoon zijn eenzaamheid weg. Jij voelt misschien die liefde niet maar dat oudje wel. Misschien voel je het wel en doet het je zelfs goed en ga je dan nog meer stromen in de liefde.

De onzichtbare liefde. En toch staat onbewust je deurtje van je hartje altijd open. Dat is gewoon pure liefde. Soms staat je liefdes deurtje wat harder open dan anders en laat je meer toe of voel je nog meer liefde of geef je wat meer liefde naar iets. Of als je gewoon aan iets mooi denkt, is dit voor jou voedende liefde.
Maar liefde zit gewoon in je. Enkel kunnen we het nog wat extra laten stromen, maar de stroom is er al. Van jezelf houden geeft nog meer stroom, je eigen liefde voelen of andere helpen zorgt er voor dat je liefdes hart nog meer opent.

Liefde is alles. De grootste kracht die er bestaat. Iets wat je niet stuk krijgt en altijd zal blijven bestaan. Het mooie is dat het gratis is en je kan het nog eens vermenigvuldigen door het te delen en te verspreiden.  

Het is een kracht die alle tijden heeft mee gemaakt. Dat verder gaat dan de aarde. Verspreid over alles. Het gaat nooit weg en is iets van het oudste iets. Het heeft zo een grote levenswijsheid en het draagt ons. Het zit in ons. Het raakt ons. Het zal ons altijd raken, waar je ook gaat of staat.
Het is onbetaalbaar en toch gratis en voor iedereen, het verbind ons allemaal en versmelt tot 1 energie.  
We raken elkaars liefde, want alles is liefde en is verbonden met alles.
De Goddelijke energie, de liefde. Dat is de grootste magie in het leven dat er bestaat. Pure natuur magie. Een geschenk van de onzichtbare bron. Een vreugdesbron, een liefdesbron, de Goddelijke bron. Het is voor jou. Ook voor mij, van ons allemaal. Zelfs voor de kat of de boom of de giraf, of dat ene grassprietje. Het is speciaal voor jou om jou al het mooie te laten voelen vanuit je hart en om jou te laten weten dat het leven uit liefde bestaat en liefde wil jou laten voelen dat het bestaat. Anders zou je de leuke dingen niet voelen. De mooie cadeautjes in het leven voel je dankzij liefde. Voel de liefde mensen, dit is mijn boodschap voor jou. Voel en deel!

Warme groet Happy_dancing_queen ♥Geen opmerkingen:

Een reactie posten