Welkom op mijn netvlies.

Translate

zaterdag 14 februari 2015

Dieëten, lijnen... Je hoort niks anders! Zijn sommige ziek in hun hoofd?

Ik hoor bijna iedereen maar bezig over diëten. Maar mensen, doe is effe normaal. Ik hoor niks anders meer. Sommige zijn ook echt wel ziekelijk bezig. Amai nie.
Eet normaal. Doe aan beweging en hup.


Maar nee, zitten ze eerst zichzelf uit te hongeren en daarna gaan ze letterlijk zuipen of zo... Van alcohol word je snel dik, denk maar aan de bierbuik. Ofwel duiken ze de kast in omdat ze opeens zo een grote honger hebben of zelfs een flauwte hebben. Of ze eten gewoon bijna niks. 


Enkel soep eten (weken en dagen aan een stuk), of een hele dag op appels leven of andere rare voorbeelden kan toch niet goed zijn he mensen. En dat in de winter. Sommige zijn echt ziek in hunne kop. Lijnen, lijnen, lijnen. De nieuwe mode is gearriveerd. T T T en wat voor 1. Niet de gezondste hoor. Hoor wat ik zeg: eet gezond en schud af en toe met uw kont. Blijf in beweging, heb een goede conditie. Meer moet je niet doen. Maar er zijn rare wezens op aarde hoor. Een mals iemand heeft ook zijn charme zenne (zoals alles op deze wereld zijn charmes heeft en uniek en kunstig is) en sommige mensen zijn dikker door medicatie. Je weet soms niet hoe het komt dat ze wat dikker zijn. Het kan soms ook medische redenen hebben. En owee als die nu is een ijsje nemen, ze worden bekeken hoor. Zij hebben ook een leven hoor!! Mag het voor 1keer?


Laat ieder zich zelf zijn en doe niet mee met deze ziekelijke hype. Ik ken landen waar ze willen dat je dik bent. Dit is enkel kudde gedrag. Doen omdat andere het doen. Zijn omdat andere zo zijn. Wees je unieke ik en wees gewoon gezond met voeding en zorg voor conditie. Als je je goed voelt is het oke. 


Maar eten laten of als ne konijn de hele dag zitten eten is echt erover!!
En sommige zitten zich bewust uit hongeren die normaal kunnen eten, en de arme mensen MOETEN honger lijden of zelfs soms sterven. 

Buiten wat sommige mensen of restaurants gewoon de vuilbak in gooien. En in winkels: Ooh dat kunnen we niet meer verkopen, bv: op deze appel zit een bruin vlekje... Dikwijls dus door kieskeurigheid word er veel weg gesmeten en dan is het zeker eetbaar maar niet goed genoeg voor sommige. 

De arme nemen dat wel hoor, als je uitgehongerd bent. Sommige mensen moeten gewoon is leven als een arme, misschien is 1 dag al voldoende voor bezinning. 

Onze weegschaal is niet in evenwicht kwa eten over de hele wereld dankzij onze hebzucht. Bij onze schepping was er genoeg enkel vele mensen kunnen niet delen of smijten het liever weg of ze verkwisten eten. Of wel zitten ze te diëten want ze moeten perfect zijn. 


Luister!! Alles is al perfect. Al die facelifts en niet eten terwijl je gezond bent is enkel dat je niet van jezelf houd. Als je wel van jezelf houd dan respecteer je je tempel zoals je bent. Hou van je zelf en honger jezelf niet uit en geniet en doe aub normaal.

Warme groet Happy_dancing_queen

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten