Welkom op mijn netvlies.

Translate

vrijdag 28 november 2014

Mensen wakker maken en vertellen wat liefde werkelijk is ♥

Veel mensen weten nog steeds niet wat liefde is. Als ze aan liefde denken, denken ze aan seks of een liefdes relatie met 2.  En daar stopt het dikwijls bij.

Ik denk anders over liefde. Liefde gaat veel verder dan dat. Ze weten niet dat liefde bij hun zelf begint en dat het overal is. Dat je het niet moet zoeken en dat alles al aanwezig is. 

Daarom voelen mensen zich vaak zo eenzaam, ze zijn hopeloos opzoek naar iemand anders en kunnen niet alleen zijn. Ze vergeten zich zelf. Ze voelen zich leeg. 
Sommige gaan mensen massaal bezoeken uit angst om alleen te zijn en houden die andere dikwijls van het werk. ( Ken zo wel vele mensen die bij ons langskomen) Ze vergeten zich zelf en zoeken liefde te ver, bij andere, terwijl liefde in je hart zit, in je hele ik, in jou schoonheid, in je innerlijke bron.

Alles doen van uit het hart is liefde. Geven maar ook terug ontvangen en laten zien hoe dankbaar je bent is ook liefde. Liefde is oneindig, een kracht waarmee je alles kan bereiken om de dingen nog mooier te maken. Liefde is onzichtbaar dat zelfs een blinde het kan voelen. Liefde is gewoon weg het mooiste wat er zijn kan. Wat een mooi geschenk. Helemaal gratis want liefde vraagt niet om betaald te worden. 

Daarom diegene die liefde wel begrijpen moeten er best voor zorgen dat diegene die het niet goed begrijpen wakker te maken. Mensen denken vaak verkeerd over liefde.  Liefde is alles. ♥ Vooral eenzame mensen moeten wakker gemaakt worden. Het is een illusie om eenzaam te zijn.

♥Warme happy dancing queen ♥

© happy_dancing_queen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten