Welkom op mijn netvlies.

Translate

dinsdag 30 september 2014

Een schrijfsel van mezelf, van mijn hart naar het jouwe ♥

Er is eigenlijk genoeg op aarde voor iedereen, enkel mensen zijn zo heb zuchtig... Ze vragen voor alles geld en willen niet meer delen. Zonde dat niet iedereen gelijk is. Er zou een wereld moeten zijn zonder grenzen. Voor mij is er maar 1 land en dat is de aarde. Grenzen zijn bedacht door mensen, het is een illusie. In principe bestaat het ook niet. Ooit hebben ze dit bedacht.
Veel draait om het uiterlijke bij de mens en ook luxe en ook vaak veel mee loperij. Status gedoe dat op niks trekt, van jij hoort er bij, maar jij nee, ga jij maar weg...

Kunnen we niet gewoon ons zelf zijn en delen, elkaar helpen... Kunnen we de aarde beschouwen als 1 dak boven ons hoofd zonder grenzen waar iedereen gelijk is. En terug geloven in de liefde zonder ruzie en oorlog. 


Iedereen heeft een hart , emoties en gevoelens... Respecteer die. Het maakt niet uit wat je bent... Een vuilnisman, een chinees, een dakloze ... We hebben allemaal een hart en een innerlijke beleving, iedereen verdient hetzelfde respect. 

Maar ook de dieren en alles wat leeft. 

En wees dankbaar voor wat je hebt. Er zijn arme mensen die zeer hard verlangen naar wat wij hebben. Al is het maar een slokje water, 1 snede brood. Er zijn mensen die dat niet hebben. Dus nogmaals... Wees blij met wat je hebt en dat je er mag zijn, jou unieke ik dat niet te betalen is met geld, iets dat puur natuur is en best zo puur mogelijk houd en niet laat veranderen door andere. Wees geen kopie. Wees je zelf. Er zijn al andere genoeg. Groetjes Happy_dancing_queen ♥Geen opmerkingen:

Een reactie posten