Welkom op mijn netvlies.

Translate

woensdag 13 november 2013

AMALGAAMVULLINGEN ZIJN GIFTIG.

Miljoenen mensen hebben zilveren amalgaamvullingen geïmplanteerd in hun gebit. Amalgaam is een legering van de giftige zware metalen kwik, zink, tin en koper. Amalgaamvullingen bevat zo'n 50 % kwik en slechts 20 tot 35% zilver. Kwik is uiterst giftig en veroorzaakt vele gezondheidsproblemen!
http://www.amalgaam.be

Kwikdamp ontsnapt uit de grijze amalgaamvullingen, wordt ingeademd en ingeslikt, dit leidt tot kwikvergiftiging in het lichaam. De hoeveelheid kwik in de hersenen wordt bepaald door het aantal en de grootte van amalgaam vullingen. Kwik passeert de placenta en komt zelfs in moedermelk terecht! Kwik verstoord het lichaam en de werking van organen.


Symptomen van kwikvergiftiging:
chronische vermoeidheid, auto-immuun ziekten, psychische stoornissen, geheugenverlies, migraine, depressies, onvruchtbaarheid, geboorte afwijkingen, slapeloosheid, reuma, astma, buikpijn, allergieën, kanker, ontwikkelingsstoornissen, ADD, ADHD, etc.
http://www.amalgaam.be/symptomen.php

Amalgaamvullingen werden geïntroduceerd in 1833 maar vele tandartsen weigerden om ze te implanteren omdat ze kwik bevatten. In 1843 classificeerde de American Society of Dental Surgeons (ASDS) het gebruik van amalgaam een medisch misdrijf en verbood haar tandartsen om amalgaamvullingen te gebruiken!

Voorstanders van amalgaam bleven echter beweren dat amalgaam veilig was omdat het zogenaamd vast zat in de vulling. Omdat amalgaam goedkoper en makkelijker verwerkbaar was dan gouden kronen, duurde het niet lang voordat amalgaamvullingen werden gebruikt door de meeste tandartsen.

In 1926 toonde Dr. Alfred Stock aan dat kwikdamp ontsnapt uit amalgaamvullingen en dat dit ernstige gezondheidsschade kan veroorzaken. De American Dental Association (ADA) beweerde desondanks dat amalgam veilig was en het gebruik van amalgaam ging gewoon door.

In 1986 gaf de ADA toe dat kwikdamp ontsnapt uit amalgaamvullingen maar dat dit desondanks niet gevaarlijk was. De ADA veranderde haar richtlijnen en maakte het onethisch voor tandartsen om patiënten te informeren over de gezondheidsrisico's van amalgaam of om verwijdering ervan aan te bevelen...


De Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) gaf in 2008 toe dat amalgaam gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
Bron: http://www.naturalnews.com/index.html

Noorwegen, Denemarken en Zweden gebruiken geen amalgaamvullingen meer en vele tandarts opleidingen onderwijzen niet langer het plaatsen van amalgaam vullingen. In Duitsland, Canada en Californië moeten zwangere vrouwen gewaarschuwd worden voor de gevaren van kwikvergiftiging door amalgaamvullingen.

Video over amalgaam:
http://www.amalgaam.be/video.php


Er zijn gezondere alternatieven voor amalgaam zoals vullingen van composiet, glasionomeer en porselein. Gouden kronen zijn niet echt een gezond alternatief omdat goud een metaal is en elektrische stroom in de mond veroorzaakt.

Verbeter uw gezondheid en laat uw amalgaamvullingen verwijderen!

De verwijdering van amalgaamvullingen moet echter VEILIG gebeuren! Gebruik alleen een tandarts die gespecialiseerd is in de verwijdering van amalgaam. Kwikdampen komen vrij bij het verwijderingsproces. Het is essentieel dat u hiertegen wordt beschermd!


Gebruik geen tandarts die nog steeds amalgaam bij andere patiënten implanteert omdat dit tweede hands kwikdamp veroorzaakt.

Kwik-veilige (biologische) tandartsen:
http://tandartspraktijk-rene.nl/?p=281.
http://www.nvbt.nl

Verwijder kwik en andere metalen uit uw lichaam met Zeoliet, een 100% natuurlijk mineraal.
http://www.hankszeolite.com
http://www.zeoliet.nl

"Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis."
Hosea 4:6 (NBG51)

Meer informatie:
http://www.amalgaam.be.
http://dentalwellness4u.com


Make a difference!
http://fonteine.com/amalgaan_vergiftiging.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten